Truffled Potato Gratin

Gratin de pommes de terre aux truffes

Truffle Trove, notre cheddar extra-vieux à la truffe noire d'été italienne, est la vedette de ce luxueux plat d'accompagnement. Débordant de saveurs crémeuses et servi bouillonnant et doré à la sortie du four, il constitue un accompagnement décade...
Truffle Trove, notre cheddar extra-vieux à la truffe noire d'été italienne, est la vedette de ce luxueux plat d'accompagnement. Débordant de saveurs crémeuses et servi bouillonnant et doré à la sortie du four, il constitue un accompagnement décadent pour un steak, un confit de canard ou votre viande rôtie préférée.

Method

  1. Butter a gratin dish and lightly rub garlic around dish
  2. Layer the potatoes into the dish ensuring even neat layers
  3. After each layer sprinkle with cheese and season and repeat until all potatoes used
  4. Mix together the cream, milk, nutmeg and seasoning, then pour over the potatoes
  5. Sprinkle to layer with remaining cheese and bake at 180C (gas 5) for 1 to ¼  hours until tender and golden brown.

Method

  1. Butter a gratin dish and lightly rub garlic around dish
  2. Layer the potatoes into the dish ensuring even neat layers
  3. After each layer sprinkle with cheese and season and repeat until all potatoes used
  4. Mix together the cream, milk, nutmeg and seasoning, then pour over the potatoes
  5. Sprinkle to layer with remaining cheese and bake at 180C (gas 5) for 1 to ¼ hours until tender and golden brown.

Article utilisé dans cette recette