Donnez à votre thé ou à votre dessert une touche de fromage Snowdonia avec cette irrésistible recette de tarte à la rhubarbe. Délicieusement sucrée et acidulée, elle est créée avec de la rhubarbe fraîche et notre propre chutney à la rhubarbe et a...
Donnez à votre thé ou à votre dessert une touche de fromage Snowdonia avec cette irrésistible recette de tarte à la rhubarbe. Délicieusement sucrée et acidulée, elle est créée avec de la rhubarbe fraîche et notre propre chutney à la rhubarbe et au gin. Servez-la avec une généreuse cuillerée de mascarpone et une pincée de pistaches en guise de touche finale.
METHOD
Preheat oven to 200°C or gas mark 6.
Mix rhubarb, sugar, cinnamon and ginger in a bowl until evenly coated.
Cut pastry into four rounds and place on baking tray. Pinch pastry around the edge and brush with beaten egg.
Place rhubarb on each tart, leaving a crust around the edge.
Bake for 20 minutes until pastry is puffed.
Spoon the Rhubarb & Gin Chutney over each tart and bake for 5 minutes until golden brown.
Place a dessertspoon of mascarpone on each tart, sprinkle over the pistachio nuts and serve immediately.
METHOD
Preheat oven to 200°C or gas mark 6.
Mix rhubarb, sugar, cinnamon and ginger in a bowl until evenly coated.
Cut pastry into four rounds and place on baking tray. Pinch pastry around the edge and brush with beaten egg.
Place rhubarb on each tart, leaving a crust around the edge.
Bake for 20 minutes until pastry is puffed.
Spoon the Rhubarb & Gin Chutney over each tart and bake for 5 minutes until golden brown.
Place a dessertspoon of mascarpone on each tart, sprinkle over the pistachio nuts and serve immediately.
Rehaussez vos repas, vos pique-niques et vos fêtes avec nos recettes exclusives, élaborées par nos chefs pour célébrer les saveurs primées de vos fromages, chutneys et fromages préférés de Snowdonia.