Gnocchi and Rock Star cheese gratin with sundried tomatoes

Gratin de gnocchis et fromage Rock Star aux tomates séchées

Transformez notre Gâteau au fromage et au vin Rock Star dans une délicieuse sauce au fromage pour ce gratin de gnocchis avec des tomates séchées hachées et du persil frais. Garni d'une pincée de Rock Star râpé, notre cheddar millésimé vieilli en c...

Transformez notre Gâteau au fromage et au vin Rock Star dans une délicieuse sauce au fromage pour ce gratin de gnocchis avec des tomates séchées hachées et du persil frais. Garni d'une pincée de Rock Star râpé, notre cheddar millésimé vieilli en cave, cela constitue un souper de milieu de semaine facile mais délicieux.

Method

  1. Preheat the oven to 190°C/170°C fan/Gas 5.
  2. Cook the gnocchi for half the suggested time then drain. Pop it into an ovenproof dish (or a few smaller ones) with the sun-dried tomatoes and spinach leaves.
  3. Meanwhile, heat the Rock Star Fondue Cheese Bake in the microwave for 1.5 minutes. Pour it into a bowl or jug and mix in the milk to make a cheese sauce.
  4. Pour the cheese sauce over the gnocchi and place the dish onto a baking tray. Sprinkle on the grated Rock Star Cheddar then bake in the oven for 15-20 minutes until bubbling and golden.
  5. Sprinkle over the fresh parsley and some black pepper and serve with crusty bread.

Method

  1. Preheat the oven to 190°C/170°C fan/Gas 5.
  2. Cook the gnocchi for half the suggested time then drain. Pop it into an ovenproof dish (or a few smaller ones) with the sun-dried tomatoes and spinach leaves.
  3. Meanwhile, heat the Rock Star Fondue Cheese Bake in the microwave for 1.5 minutes. Pour it into a bowl or jug and mix in the milk to make a cheese sauce.
  4. Pour the cheese sauce over the gnocchi and place the dish onto a baking tray. Sprinkle on the grated Rock Star Cheddar then bake in the oven for 15-20 minutes until bubbling and golden.
  5. Sprinkle over the fresh parsley and some black pepper and serve with crusty bread.

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