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Pizza au Black Bomber, Salami et Oignons Caramélisés
Les saveurs gourmandes et exigeantes de notre cheddar extra-vieux signature, le Black Bomber, prennent tout leur sens sur cette pizza aux oignons caramélisés. Son onctuosité riche se marie parfaitement à la douceur subtile de notre chutney d'oigno...
Les saveurs gourmandes et exigeantes de notre cheddar extra-vieux signature, le Black Bomber, prennent tout leur sens sur cette pizza aux oignons caramélisés. Son onctuosité riche se marie parfaitement à la douceur subtile de notre chutney d'oignons caramélisés au balsamique et au piquant des tranches de salami. Un dîner rapide n'a jamais été aussi délicieux.
METHOD
Preheat the oven to its highest temperature and preheat baking tray or pizza stone.
Spread the tomato sauce over the pizza base and sprinkle with herbs.
Arrange the salami slices over the top.
Arrange the Mozzarella slices over the pizza.
Sprinkle over the grated Black Bomber cheese.
Place the teaspoons of chutney on the top, ensuring they are evenly spaced.
Transfer onto the heated baking sheet and bake for approximately 10-15 minutes until the pizza is hot and the cheese is bubbling.
METHOD
Preheat the oven to its highest temperature and preheat baking tray or pizza stone.
Spread the tomato sauce over the pizza base and sprinkle with herbs.
Arrange the salami slices over the top.
Arrange the Mozzarella slices over the pizza.
Sprinkle over the grated Black Bomber cheese.
Place the teaspoons of chutney on the top, ensuring they are evenly spaced.
Transfer onto the heated baking sheet and bake for approximately 10-15 minutes until the pizza is hot and the cheese is bubbling.
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