Autumn Cheeseboard

Plateau de fromages d'automne

Alors que les feuilles se colorent de doré et que l'air se fait frais, il n'y a pas de meilleure façon de célébrer la saison qu'avec un plateau de fromages inspiré de l'automne. Cette présentation dynamique présente une sélection de fromages Snowd...

Alors que les feuilles se colorent de doré et que l'air se fait frais, il n'y a pas de meilleure façon de célébrer la saison qu'avec un plateau de fromages inspiré de l'automne. Cette présentation dynamique présente une sélection de fromages Snowdonia, complétés par des fruits frais et des noix - parfaits à partager. Avec les riches saveurs de nos fromages s'harmonisant avec la douceur des figues et le croquant des noix, ce plateau est un délicieux clin d'œil au confort douillet de l'automne.

Method

1. Remove the wax from the Black Bomber cheese and crumble it into bite-sized pieces. Add to your board.

2. Remove the wax from the Truffle Trove and Red Storm cheeses. Cut both into wedges and arrange them on your board.

3. Cut the Beech Wood cheese into rectangles, cut again to form a triangle and arrange them in a “zipper” shape (see photo) on the board.

4. Form the Amber Mist cheese into a pumpkin shape and place a sprig of fresh herbs on top to mimic a pumpkin stem.

5. Cut the Red Devil cheese into wedges and place them on the board.

6. Fill the remaining gaps around the cheeses with the quartered figs, cherry tomatoes, red and green grapes and walnuts for a colourful contrast.

7. Break your favourite chocolate into pieces and sprinkle them on the board for a delightful sweet touch.

8. Serve with Wholemeal & Extra Virgin Olive Oil Crackers and a generous spoonful of Balsamic Caramelised Onion Chutney.

Method

1. Remove the wax from the Black Bomber cheese and crumble it into bite-sized pieces. Add to your board.

2. Remove the wax from the Truffle Trove and Red Storm cheeses. Cut both into wedges and arrange them on your board.

3. Cut the Beech Wood cheese into rectangles, cut again to form a triangle and arrange them in a “zipper” shape (see photo) on the board.

4. Form the Amber Mist cheese into a pumpkin shape and place a sprig of fresh herbs on top to mimic a pumpkin stem.

5. Cut the Red Devil cheese into wedges and place them on the board.

6. Fill the remaining gaps around the cheeses with the quartered figs, cherry tomatoes, red and green grapes and walnuts for a colourful contrast.

7. Break your favourite chocolate into pieces and sprinkle them on the board for a delightful sweet touch.

8. Serve with Wholemeal & Extra Virgin Olive Oil Crackers and a generous spoonful of Balsamic Caramelised Onion Chutney.

Article utilisé dans cette recette