Smoked Beech Wood Chicken Burger with Fig Chutney

Burger de poulet fumé au bois de hêtre avec chutney aux figues

Pour un burger différent, essayez cette recette de burger au poulet haché et aux tomates séchées au soleil. Une tranche de cheddar fumé au bois de hêtre ajoute la touche finale parfaite, qu'elle soit fondue sur le barbecue ou sous le gril. N'oubli...

Pour un burger différent, essayez cette recette de burger au poulet haché et aux tomates séchées au soleil. Une tranche de cheddar fumé au bois de hêtre ajoute la touche finale parfaite, qu'elle soit fondue sur le barbecue ou sous le gril. N'oubliez pas d'ajouter une généreuse cuillerée de chutney aux figues et aux pommes .

METHOD

  1. Take some minced chicken, add the onion, tomatoes, breadcrumbs and seasoning. Mix together and form into burgers.
  2. Grill for approximately 7-10 minutes each side until piping hot and cooked through.
  3. Slice the Beechwood Cheddar to create round slices.
  4. Once cooked, top each burger with a slice of Snowdonia Beechwood Smoked Cheddar and melt under a grill or on the barbeque.
  5. Top with fig chutney and serve on a burger bun with lettuce and mayonnaise.

METHOD

  1. Take some minced chicken, add the onion, tomatoes, breadcrumbs and seasoning. Mix together and form into burgers.
  2. Grill for approximately 7-10 minutes each side until piping hot and cooked through.
  3. Slice the Beechwood Cheddar to create round slices.
  4. Once cooked, top each burger with a slice of Snowdonia Beechwood Smoked Cheddar and melt under a grill or on the barbeque.
  5. Top with fig chutney and serve on a burger bun with lettuce and mayonnaise.

Article utilisé dans cette recette