Chilli Bean Stew

Ragoût de haricots au piment

Ce plat d'hiver est un plat épicé classique à servir lors d'une réunion décontractée entre amis et peut être préparé en version végétarienne ou à base de viande. Une généreuse pincée de Red Devil , notre cheddar affiné avec des piments et des poiv...
Ce plat d'hiver est un plat épicé classique à servir lors d'une réunion décontractée entre amis et peut être préparé en version végétarienne ou à base de viande. Une généreuse pincée de Red Devil , notre cheddar affiné avec des piments et des poivrons Habanero, lui donne un coup de fouet supplémentaire.

Method

  1. Sauté the onions in a cast-iron casserole dish using spray olive oil. Add the pepper and chilli, cook until softened, then add the garlic. Set aside.
  2. In a heavy-bottomed frying pan, cook the mince until starting to brown, then add to the casserole dish with the onions, peppers and garlic and mix well.
  3. Stir in the cumin, oregano, smoked paprika, salt and pepper. Pour in the tomato passata and chopped tomatoes and stir well while bringing slowly to the boil on a medium heat.
  4. Place in the oven at 180C (gas 5) and cook for 1 hour.
  5. Remove from the oven, stir in the red beans and cook for a further 20 minutes.
  6. Serve on a bed of freshly cooked rice. Sprinkle over the Red Devil cheese, then top with sour cream & chives and guacamole.

Method

  1. Sauté the onions in a cast-iron casserole dish using spray olive oil. Add the pepper and chilli, cook until softened, then add the garlic. Set aside.
  2. In a heavy-bottomed frying pan, cook the mince until starting to brown, then add to the casserole dish with the onions, peppers and garlic and mix well.
  3. Stir in the cumin, oregano, smoked paprika, salt and pepper. Pour in the tomato passata and chopped tomatoes and stir well while bringing slowly to the boil on a medium heat.
  4. Place in the oven at 180C (gas 5) and cook for 1 hour.
  5. Remove from the oven, stir in the red beans and cook for a further 20 minutes.
  6. Serve on a bed of freshly cooked rice. Sprinkle over the Red Devil cheese, then top with sour cream & chives and guacamole.

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