Black Bomber Surprise Burger topped with Garlic Mushrooms

Burger surprise Black Bomber garni de champignons à l'ail

Donnez une nouvelle dimension à votre barbecue avec ces hamburgers farcis au fromage et au cheddar extra-vieux fondu. Ils deviendront bientôt un incontournable de votre menu du week-end, et l'ajout de champignons à l'ail les rend encore plus spéci...

Donnez une nouvelle dimension à votre barbecue avec ces hamburgers farcis au fromage et au cheddar extra-vieux fondu. Ils deviendront bientôt un incontournable de votre menu du week-end, et l'ajout de champignons à l'ail les rend encore plus spéciaux. Servez-les dans un petit pain avec de la salade et beaucoup de mayonnaise.

METHOD

  1. Take a burger and spread out with your fingers, place a chunk of Black Bomber into the middle and firmly press the meat around the cheese, using some extra meat if required to totally cover the cheese.
  2. Cook for approx 5-7mins on each side until cooked through
  3. Fry the garlic and mushrooms in the oil until lightly brown
  4. Place the burger on a bun with mayonnaise and salad leaves as required, top the burger with the mushrooms.

METHOD

  1. Take a burger and spread out with your fingers, place a chunk of Black Bomber into the middle and firmly press the meat around the cheese, using some extra meat if required to totally cover the cheese.
  2. Cook for approx 5-7mins on each side until cooked through
  3. Fry the garlic and mushrooms in the oil until lightly brown
  4. Place the burger on a bun with mayonnaise and salad leaves as required, top the burger with the mushrooms.

Article utilisé dans cette recette