Black Bomber Protein Flapjacks

Flapjacks protéinés Black Bomber

Préparez-vous pour la journée avec ces galettes riches en protéines, remplies d'avoine, de graines, de noix, de fruits secs et de notre cheddar extra-vieux, qui vous fera fondre. Une fois que vous en avez préparé une fournée, conservez-les dans un...
Préparez-vous pour la journée avec ces galettes riches en protéines, remplies d'avoine, de graines, de noix, de fruits secs et de notre cheddar extra-vieux, qui vous fera fondre. Une fois que vous en avez préparé une fournée, conservez-les dans un récipient hermétique pour les garder fraîches toute la semaine.

METHOD

  1. Preheat the oven to 180C or gas mark 4.
  2. Melt the butter and honey.
  3. Stir in the oats, seeds, raisins, apricots, chopped walnuts, grated courgette, grated cheese and beaten egg. Mix thoroughly until all ingredients are combined.
  4. Spoon into a greased and lined 11” x 7” cake or baking tray and press down to smooth.
  5. Bake in the oven for 25-30 minutes, or until golden brown.
  6. Allow to cool in the tin and then mark into bars or squares.
  7. Store in an airtight tin or container for up to 1 week.

METHOD

  1. Preheat the oven to 180C or gas mark 4.
  2. Melt the butter and honey.
  3. Stir in the oats, seeds, raisins, apricots, chopped walnuts, grated courgette, grated cheese and beaten egg. Mix thoroughly until all ingredients are combined.
  4. Spoon into a greased and lined 11” x 7” cake or baking tray and press down to smooth.
  5. Bake in the oven for 25-30 minutes, or until golden brown.
  6. Allow to cool in the tin and then mark into bars or squares.
  7. Store in an airtight tin or container for up to 1 week.

Article utilisé dans cette recette